
Je retraite of groepsreis lekker vega(n) verzorgd
“Whatever it is, the way you tell your story online can make all the difference.”
— Quote Source
“Whatever it is, the way you tell your story online can make all the difference.”
— Quote Source
-
Wat kan ik voor je doen?
Organiseer je regelmatig retraites, trainingen of ga je met een groep op reis en wil je het koken uit handen geven? Dan is dit voor jou. Ik kan alles voor je uit handen nemen. Denk daarbij aan:
ontbijt, lunch en diner
menu en recepten
take-away
taarten en desserts
gedekte tafels en aankleding
boodschappen
afwas
-
Wie ben jij?
Jij verzorgt retraites waarin de mens centraal staat
Je werkt met groepen tot 30 personen
Je werkt in Nederland en in het buitenland.
Je zoekt een kok die past in een mindful omgeving
Je houdt van de vegetarische en biologische keuken
-
De stille kracht in je keuken
Ik ben een professionele kok, gespecialiseerd in de vegetarische en veganistische keuken. Ik werk o.a. voor Kloosterhotel Zin. De keuken daar is 100% biologisch gecertificeerd (EKO keurmerk) en heeft een ‘Green Key Gold’ (certificering voor duurzame bedrijven).
Daarnaast werk ik regelmatig voor instellingen als de Hoorneboeg en ‘t Zonnehuis en doe ik al jaren catering.
In 2019 verzorgde ik voor Stichting Les Vaux het eten tijdens een bezinningsweek voor mensen met kanker. Daar merkte ik hoeveel voldoening het me gaf om niet alleen gezond en duurzaam maar ook zinvol te koken voor een kleine groep mensen. Toen heb ik besloten dit meer te gaan doen.
-
Wat krijg je in je keuken?
Ik ben praktisch, nuchter en flexibel. Ik begrijp het als een programma uitloopt of omgegooid moet worden. Speciale dieet voorkeuren zijn prima. Ik los het graag voor je op.
Ik ben een goed georganiseerde kracht in de keuken, werk hard en ‘s avonds is je keuken weer helemaal schoon en opgeruimd.
-
Waarom ben ik kaal?
Ja, die vraag ga je toch stellen. Ik ben geen Zenboeddhist en ben ook niet ziek. Ik heb Alopecia (kaalheid bij vrouwen) en na een jarenlange strijd met allerlei ‘oplossingen’ heb ik uiteindelijk besloten dat ik helemaal mezelf wil zijn en heb ik mijn hoofd kaalgeschoren. Ik wil graag waarachtig leven. Als kok werk ik dan ook graag in een zinvolle omgeving, dichtbij de natuur en kook ik zonder vlees of vis.
-
Iets meer achtergrond
Als maatschappelijk werker heb ik 10 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt. In 2008 heb ik ontslag genomen en heb een jaar in Nepal gewoond.
Ik werk graag met mijn handen. Mijn grootste hobby is het maken van schommels, die ik soms (een beetje burgerlijk ongehoorzaam) op openbare plekken hang.
Ik hou van avontuur en ga graag met je mee naar het buitenland.
“Whatever it is, the way you tell your story online can make all the difference.”
— Quote Source
“Whatever it is, the way you tell your story online can make all the difference.”
— Quote Source
Kennismaken?
ivandenboomen@gmail.com